ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα επίθεση Ντόρσεϊ κατά Ολυμπιακού

Νέα επίθεση Ντόρσεϊ κατά Ολυμπιακού
Ντόρσεϊ INTIME SPORTS

Έχει φύγει εδώ και μήνες από τον Ολυμπιακό, όμως ο Τζόι Ντόρσεϊ συνεχίζει να επιτίθεται στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ. Διαβάστε το νέο αιχμηρό status του: "Ο Ολυμπιακός με ανάγκασε...".

Μετά τις καυστικές δηλώσεις του Τζόι Ντόρσεϊ κατά του τρόπου που λειτουργούν στον Ολυμπιακό και του ρόλου που έχει ο Βασίλης Σπανούλης, ήρθε και νέα επίθεση από τον Αμερικανό.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ αναφέρθηκε στον όρο που του έβαλε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ για να τον αποδεσμεύσει και στέλνει μήνυμα προς όσους τον κατηγορούν.

"Πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός με ανάγκασε να υπογράψω ένα συμβόλαιο το οποίο έλεγε ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα ή της Ελλάδος την τρέχουσα σεζόν, και αν δεν το υπέγραφα δεν θα μπορούσα να παίξω μπάσκετ για τους επόμενους έξι μήνες, έτσι όλοι εσείς αν δεν ξέρετε όλην την ιστορία κρατήστε τις αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σας", ανέφερε το μήνυμα του Τζόι Ντόρσεϊ και στο τέλος της πρότασης είχε hashtag: "Πρώτα σε αγαπούν και μετά σε μισούν".

Ιδού και στα αγγλικά: "First of all olympiakos made me sign a contract that said I couldn't play for a EuroLeauge team this year or a Greek team if i didnt sign it i couldnt play basketball for 6 months so until u know the whole story keep your negative thoughts to yourself.... #FirstTheyLoveYouThenTheyHateYou"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ