ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να βγει να μας πει ο Γιαννακόπουλος αν την έχει κάνει την δήλωση"

Στον ΕΣΑΚΕ έγινε θέμα η αλλαγή συμπεριφοράς του Δ. Γιαννακόπουλου, αλλά στον Ολυμπιακό τόνισαν πως αυτή είναι προσχηματική, κάνοντας αναφορά στα συγχαρητήρια που έδωσε στο ΟΑΚΑ και στην διαφορετικού ύφους ανακοίνωσή του την επόμενη μέρα.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης στον ΕΣΑΚΕ, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η αλλαγή συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τον τελευταίο χρόνο, παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης.

Στον Ολυμπιακό, όμως, όταν πήραν θέση για το θέμα, τόνισαν πως η αλλαγή συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι προσχηματική. Μάλιστα, έφεραν σαν παράδειγμα την συμπεριφορά του μετά το τέλος των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Όπως αναφέρουν από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, ναι μεν ήρθε να επιβραβεύσει την ομάδα στα αποδυτήρια για την νίκη τους, δίνοντας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου, σχολιάζοντας πως "ήσασταν καλύτεροι", αλλά επεσήμαναν πως την επόμενη μέρα ακολούθησε από τον ίδιο μία διαφορετικού ύφους και ήθους ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για... "κλωτσιά στα @ρχι$ι@", αφήνοντας υπονοούμενα για "δουλειά" των Πειραιωτών (διαιτητές κομάντο) στο έξωαγωνιστικό κομμάτι.

Εκείνη την στιγμή στην γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, όπως αναφέρουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού σχολίασε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουδέποτε έχει κάνει αυτή την δήλωση. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο απόρησαν με το σχόλιο του δικηγόρου και του τόνισαν πως η συγκεκριμένη χαρακτηριστική δήλωση και ατάκα του υπάρχει μέχρι και στην εφημερίδα "Πράσινη" και έγινε γνωστή σε ολόκληρη την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, καλούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βγει δημόσια και να πει με ειλικρίνεια αν την έχει κάνει ή δεν την έχει κάνει την συγκεκριμένη δήλωση...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ