ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπόγρης: "Δεν θεωρώ ότι ήμουν το κρυφό χαρτί..."

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης έπαιξε ρόλο στα 3'12'' που αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά δεν αποδέχθηκε την ταμπέλα του "κρυφού χαρτιού" του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για τα τριάρια των "ερυθρολεύκων" και τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Μπορεί να έπαιξε μόλις για 3'12'' αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο Γιώργος Μπόγρης πέρασε στο παρκέ στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, πάνω στο σημείο που ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για ανατροπή στο ντέρμπι, αλλά αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από έτοιμος.

Με ένα καλάθι και μια ασίστ προσέφερε πέντε πολύτιμους πόντους στον Ολυμπιακό, στον δρόμο προς το "μπρέικ" και την αναγωγή του σε... φαβορί της σειράς των τελικών από εδώ και πέρα. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να αποδέχεται τον τίτλο του κρυφού χαρτιού για την ομάδα του:

" Δεν θεωρώ ότι ήμουν το κρυφό χαρτί. Όταν είπα πως θέλω να παίξω, το είπα με το μυαλό σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτά είναι που σου δίνουν κίνητρο. Θεωρώ ότι πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα. Πάμε στο ΣΕΦ, με σκοπό να πάρουμε τη δεύτερη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε την Πέμπτη, τι αξία θα έχει αυτό που κάναμε σήμερα (σ.σ.: χθες);", σημείωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

" Η ομάδα έχει βαθύ ρόστερ. Είχαμε "διαβάσει" ως δικό μας πλεονέκτημα στη θέση "3", με τον Κώστα (Παπανικολάου) και τον Ιωάννη (Παπαπέτρου), οι οποίοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Συν τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και μας έδωσε αυτοπεποίθηση και σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Η ομάδα έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει τέτοια παιχνίδια".

Αναφορικά με το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά την δράση του Νικ Καλάθη, εξήγησε ότι " ο Νικ είναι κομβικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρώτος πάνω στον οποίο δουλέψαμε σε τακτικό επίπεδο, τόσο στο πώς αμύνεται όσο και στο πώς ανοίγει το γήπεδο", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στο ΣΕΦ, το βράδυ της Πέμπτης: " Με 12.000 άτομα στο πλευρό μας, θα είναι αρκετά διαφορετικό. Είναι πιο ωραίο να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου. Πάμε να κερδίσουμε για να δώσουμε αξία στο αποτέλεσμα που πήραμε στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ