ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ σε Σφαιρόπουλο: "Ντροπή σου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την στιγμή των καθιερωμένων χειραψιών, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο τέλος του παιχνιδιού

Η τελευταία φάση του αγώνα στάθηκε αφορμή για να υπάρξει επεισόδιο ανάμεσα σε Ντέιβιντ Μπλατ και Γιάννη Σφαιρόπουλο στο τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για βήματα του Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση, από την οποία προέκυψε κλέψιμο του αρχηγού του Ολυμπιακού και κάρφωμα του Γιώργου Πρίντεζη. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" ανταπάντησε ότι έγινε φάουλ στον αρχηγό του, κι εκεί εξοργίστηκε ο Μπλατ. " Ντροπή σου να ζητάς φάουλ ενώ έγιναν βήματα", του είπε και δημιουργήθηκε παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο, με το τέλος του αγώνα.

Στη Συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, απάντησε πως " δεν έγινε τίποτα", για να συνεχίσει κάνοντας χιούμορ: " Δεν είσαι από τη Βοστώνη, για να λες ότι αυτό ήταν καυγάς. Αυτό ήταν μία χαλαρή συζήτηση, φιλική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ