ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιρτς: "Θέλω Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό"

Ο Κεμ Μπιρτς έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε ότι θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τους "ερυθρόλευκους". Τι είπε για τον Σπανούλη και τον κόσμο των Πειραιωτών (VIDEO).

Ο Κεμ Μπιρτς είναι ο πρώτος Καναδός που θα παίξει στον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης τιου Οθέλο Χάντερ ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί με τον Πάτρικ Γιανγκ θα αποτελέσουν τους δύο "βασικούς" σέντερ των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Καναδός σέντερ έφτασε λίγο μετά τις 11.45 στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και θα μεταβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενώθα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Στις πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του εξήγησε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Τα χρώματα είναι κόκκινο και άσπρο όπως του Καναδά. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλους παίκτες που έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα. Το ρόστερ του βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο".

Ο πρώην σέντερ της Ουσάκ Σπορτίφ μίλησε για τους στόχους του με τους Πειραιώτες και τον Βασίλη Σπανούλη: "Θέλω να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό μου. Σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Ξέρω πως ο Σπανούλης είναι ένας μεγάλος παίκτης, δεν των γνωρίζω προσωπικά όμως παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει κερδίσει πολλές φορές την Ευρωλίγκα και ανυπομονώ να παίξω μαζί του".

Μπιρτς: "Θέλω Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό"

"Ναι, σίγουρα. Πολλοί παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό συνέχισαν να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, έχουν πετύχει τους στόχους τους και έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα, ενώ άλλοι έφτασαν μέχρι το ΝΒΑ".

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των "ερυθρόλευκων": "Είμαι έτοιμος να βγάλω ενέργεια και να παίξω άμυνα, ώστε να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ