ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέγκιτς: "Συγκεντρωμένοι στο 100%"

Μπέγκιτς: "Συγκεντρωμένοι στο 100%"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και συγκεντρώνεται στον αγώνα με το Ρέθυμνο (23/2, 19:15) για το ελληνικό πρωτάθλημα. Διαβάστε τι μήνυμα στέλνει ο Μίρζα Μπέγκιτς

Η νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για τη Εuroleague, πείραξε τα μέλη του Ολυμπιακού, αλλά τους πείσμωσε παράλληλα.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει περαιτέρω χρόνος, οι "ερυθρόλευκοι' την αφήνουν πίσω τους και συγκεντρώνονται απόλυτα στον κυριακάτικο αγώνα με το Ρέθυμνο (23/2, 19:15) για την 19η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μίρζα Μπέγκιτς, σχολίασε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη από τη στιγμή μάλιστα που ακολουθεί και ο κρίσιμος αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, την ερχόμενη Παρασκευή.

"Το Ρέθυμνο είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το ματς είναι στο μέσο δύο κρίσιμων αναμετρήσεων καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό και την άλλη εβδομάδα ταξιδεύουμε στην Κωνσταντινούπολη για να παίξουμε με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ", υπογράμμισε ο Μπέγκιτς και συμπλήρωσε:

"Δεν μπορούμε, όμως, να έχουμε στο μυαλό μας κανένα από αυτά τα δύο παιχνίδια. Ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν ενώ το παιχνίδι με τη Φενέρ μπορεί να περιμένει. Πρέπει απέναντι στο Ρέθυμνο να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και τους εαυτούς μας και να είμαστε σοβαροί σε όλο το ματς για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ