ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέγκιτς: "Σε πέντε λεπτά συμφωνήσαμε"

Μπέγκιτς: "Σε πέντε λεπτά συμφωνήσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Μίρζα Μπέγκιτς τόνισε ότι πέντε λεπτά αρκούσαν για να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νέος παίκτης των "ερυθρολεύκων".

Μόνο δύσκολο δεν ήταν για τον Μίρζα Μπέγκιτς να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

" Επειτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μου προτάθηκε να ανανεώσω, αλλά αρνήθηκα. Ο λόγος ήταν ο μικρός χρόνος συμμετοχής", ήταν τα πρώτα του λόγια στην "kosarka.si" και πρόσθεσε:

" Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μου εξήγησε πώς με φαντάζεται στην ομάδα τη νέα χρονιά. Συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά.

Δεν έχω απορίες για το ρόλο μου στη θέση του βασικού σέντερ, θα έχω περισσότερο χώρο δράσης κι είμαι σίγουρος πως σ' αυτή την ομάδα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα απ' ό,τι έκανα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπερ σημαίνει πως οι φιλοδοξίες της ομάδας παραμένουν υψηλές και τη νέα αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ