ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Πιστεύω πολύ σε Σλούκα και Μάντζαρη"

Μπαρτζώκας: "Πιστεύω πολύ σε Σλούκα και Μάντζαρη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι περίμενε την αντίδραση της Εφές στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πρόσθεσε πως είναι λογικό μία ομάδα αυτή την περίοδο να μην μπορεί να παίξει καλά για 40 λεπτά. Παράλληλα, ανέφερε ότι πιστεύει πολύ στους Σλούκας, Μάντζαρη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αναντόλου Εφές, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, όμως οι Τούρκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, με τους Πειραιώτες πάντως να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να απολέσουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι περίμενε την αντίδραση της Εφές, η οποία διαθέτει έμπειρους παίκτες, ενώ πρόσθεσε πως είναι λογικό μία ομάδα την συγκεκριμένη περίοδο να μην μπορεί να παίξει για 40 λεπτά καλά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κώστα Σλούκα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που έκαναν καλό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί.

" Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά περιμέναμε την αντίδραση της Αναντολού Εφές. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είναι λογικό αυτή την περίοδο να μην μπορεί καμία ομάδα να παίζει καλά για 40 λεπτά", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Κάθε δύο εβδομάδες οι προπονητές βάζουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, με αποτέλεσμα, κάτι που είναι λογικό, να μην είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Ήταν μια καλή νίκη. Και οι δύο τους (Σλούκας, Μάντζαρης) στα 22 τους έχουν πάρει δύο Ευρωλίγκες. Ο Βαγγέλης είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Έχει δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο. Και τους δύο τους πιστεύω πολύ".

Ντάνστον: "Είχαμε κάποια προβλήματα στα ριμπάουντ"

Από την πλευρά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε: " Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν υπολογίσαμε πως η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και θα επέστρεφε. Είχαμε κάποια προβλήματα στα ριμπάουντ και σε κάποια άλλα σημεία τα οποία πρέπει να διορθώσουμε αύριο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ