ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε να διορθώσουμε πολλά"

Μπαρτζώκας: "Περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε να διορθώσουμε πολλά"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε σε Τούρκους δημοσιογράφους για την παρουσία της ομάδας του στο "Rixos Cup".

Ο Ολυμπιακός αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Μπεσίκτας και την πρώτη θέση του "Rixos Cup" απάντησε σε δύο ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων, μιλώντας για την εικόνα της ομάδας του στο τουρνουά.

Παράλληλα, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας όμως ότι υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουν.

- Πριν το ξεκίνημα του τουρνουά όλοι οι προπονητές λέγατε ότι αυτό θα είναι ένα τεστ για τις ομάδες σας. Ύστερα απ’ αυτά τα τρία παιχνίδια ποιο είναι το συμπέρασμά σας; Πέρασε η ομάδα σας το τεστ;

" Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην Μπουντιβέλνικ αλλά επιστρέψαμε με ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο. Απέναντι στην Εφές είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εφές επέστρεψε αλλά είχαμε την υπομονή να πάρουμε το παιχνίδι και με την Μπεσίκτας το ματς ήταν πολύ σκληρό όπως είδατε όλοι.

Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Από το αποτέλεσμα, ναι περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε. Δεν είναι τώρα ο καιρός να παίζουμε καλά και δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό.

Το Ευρωμπάσκετ δεν μας βοήθησε, αφού είχαμε τραυματισμούς και παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Από την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τους Σπανούλη και Μπέγκιτς. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν".

- Ξέρατε πριν το παιχνίδι ότι όλοι οι διαιτητές θα ήταν Τούρκοι;

" (Γέλια). Ναι το ήξερα. Είναι εντάξει όμως. Στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ