ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε"

Μπαρτζώκας: "Δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Basketball, όπου τόνισε πως η πρόκριση στο final-4 κάνει τους "ερυθρόλευκους" πιο δυνατούς. Τι είπε για την κριτική που του ασκείται.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην εκπομπή Super Basketball για τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στο final-4 του Λονδίνου, ενώ απάντησε και για την κακόβουλη κριτική που δέχεται: "Δεν πειράζει. Αξίζει καμιά φορά να σε σταυρώνουν, για να ζεις τέτοιες νύχτες και τέτοιες νίκες"

Αναλυτικά όσα είπε:

" Ήταν πολύ ψηλά οι σφυγμοί για δύο ώρες και τώρα άρχισαν να πέφτουν σε πιο χαμηλό επίπεδο. Ξεκινήσαμε άσχημα, η Εφές ήταν απαλλαγμένη από την πίεση και ξεκίνησε καλύτερα, αλλά αντιδράσαμε καλά και θεωρώ ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε.

Οι παίκτες έχουν χαρακτήρα και δεν φοβούνται. Δείτε πόσο κακό παιχνίδι είχε μέχρι ενός σημείου ο Λο και μετά βάζει 7 καθοριστικούς πόντους. Δείτε επίσης τι έκαναν ο Πρίντεζης, ο Άντιτς και ο Περπέρογλου.

Το πώς χάσαμε το παιχνίδι στην Τουρκία είναι κάτι που σου μένει πάντα στη μνήμη. Χάσαμε εκείνο το παιχνίδι από ένα θαύμα. Ίσως αυτή η ομάδα να έπρεπε να το περάσει αυτό. Τελικά η πρόκριση μέσα στο σπίτι μας με 12.000 κόσμο μας κάνει πιο δυνατούς".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Φάρμαρ στα τελευταία λεπτά: " Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται στον πάγκο των άλλων. Προφανώς ο προπονητής κρίνεται κατόπιν εορτής για το τι απόφαση πήρε".

Για την πρώτη του παρουσία σε final-4: " Για κάθε πράγμα που συμβαίνει υπάρχει πάντα η πρώτη φορά. Εγώ έχω αισιόδοξη ματιά και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Υπάρχει η καλή κριτική, αλλά και η κριτική που εμπεριέχει δόλο και είναι κάτι που πρέπει να το προσπερνάς. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να σκεφτεί τίποτα για μία ημέρα, να αδειάσει το μυαλό του. Θα πάμε εκεί ως αουτσάιντερ και θα παίξουμε το παιχνίδι μας".

Για το πώς έφτασε στη νίκη ο Ολυμπιακός: " Για να αλλάξει μορφή το παιχνίδι και να κερδίσουμε, έγιναν κάποια πράγματα καλά. Δεν έχει σημασία το τι σχήματα επιλέξαμε. Θεωρώ πως έγινε απλά μια καλή διαχείριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ