ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι

Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη αντιμετωπίζει σήμερα (22/03, 21:00, NS3) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, με μοναδικό στόχο τη νίκη (video).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (22/03, 21:00, NS3) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη 12η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε κάποιες προπονήσεις, όχι όμως σε φουλ ρυθμούς, με τις ενοχλήσεις να μην υποχωρούν πλήρως. Έτσι, ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει.

Οι Ισραηλινοί έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην χθεσινή (21/03) συνέντευξη Τύπου που έδωσε μίλησε για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ