ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!

Η Τράπεζα Πειραιώς, χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, συνεχίζει να προσφέρει δώρα και προνόμια στους κατόχους της. Αυτή την φορά ο Βασίλης Σπανούλης προσέφερε τις φανέλες με την υπογραφή του στους τυχερούς.

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα! Αυτό ήταν το... σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Τράπεζας Πειραιώς, στο κεντρικό κατάστημα της πόλης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 37, απέναντι από το Δημ. Θέατρο Πειραιά. Το Sport24.gr ήταν εκεί.

Η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας, είναι για δεύτερη σεζόν χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συνεχίζει να προσφέρει μεγάλα προνόμια στους φιλάθλους των ερυθρολεύκων μέσω της πιστωτικής κάρτας « Olympiacos B.C. World MasterCard », με την οποία έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους που μπορείτε να ανταλλάξετε με δώρα, όπως εισιτήρια σε αγώνες μπάσκετ της ομάδας, αυτόγραφα παικτών του Ολυμπιακού ή αυθεντικά T-shirts και φανέλες.

Αυτή την φορά η Τράπεζα Πειραιώς κλήρωσε 25 νικητές, οι οποίοι πρόσφατα επέλεξαν να γίνουν κάτοχοι της Olympiacos B.C. World MasterCard. Τι κέρδισαν; Την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά και έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη.

Οι τυχεροί της Τράπεζα Πειραιώς είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν μαζί του και να φωτογραφηθούν με τον μεγάλο ηγέτη των Πειραιωτών, ο οποίος παράλληλα υπέγραψε τις φανέλες του, τις οποίες και προσέφερε σαν δώρα στους ενθουσιασμένους νικητές της Olympiacos B.C. World MasterCard.

Από τους 25 νικητές, οι 7 έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί (οι οποίοι κατοικούν εκτός Αττικής) θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες τα δώρα τους, δηλαδή τις υπογεγραμμένες και επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, τις φανέλες του Βασίλη Σπανούλη.

Σπανούλης: "Νιώθουμε τυχεροί και ευγνώμονες που έχουμε δίπλα μας την Τράπεζα Πειραιώς"

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είπε τα εξής για την εκδήλωση: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό στις μέρες μας να έχουμε μία τόσο μεγάλη τράπεζα, την μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας, όπως είναι η Τράπεζα Πειραιώς, δίπλα μας, η οποία μας στηρίζει και μας βοηθάει. Νιώθουμε τυχεροί και ευγνώμων που είναι δίπλα μας η τράπεζα Πειραιώς σε τόσο δύσκολες εποχές. Πιστεύω πως είναι μία συνεργασία που εξελίσσεται συνεχώς και φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα".

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέχεια αναφέρθηκε στη παρουσία του στην εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς: "Είναι πάρα πολύ όμορφο που ήρθα εδώ να υπογράφω κάποιες φανέλες για κάποια παιδιά και για κάποιους τυχερούς της πιστωτικής κάρτας της τράπεζας Πειραιώς. Γενικά είναι ωραίο να βρίσκεσαι μαζί με τον κόσμο και έστω με μία χειραψία ή με ένα αυτόγραφο να δίνεις χαρά".

"Χαρούμενος που γνώρισα τον Σπανούλη από κοντά"

Λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης, ένας από τους τυχερούς της Τράπεζας Πειραιώς, μας εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για τα προνόμια της Olympiacos B.C. World MasterCard , όσο και για το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη: "Eίμαι χαρούμενος που γνώρισα από κοντά τον Βασίλη Σπανούλη. Πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που τον είδα από κοντά, έχοντας την ευκαιρία κιόλας όχι μόνο να μιλήσω μαζί του, αλλά και να μου δώσει τη φανέλα του. Μέσω της Olympiacos B.C. World MasterCard έχω την ευκαιρία να κερδίσω πόντους, αλλά και διάφορα δώρα του Ολυμπιακού. Είναι ένας επιπλέον λόγος που επέλεξα να την έχω".

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!
INTIME SPORTS

Μία πόλη, μια ομάδα, μια τράπεζα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ