ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Παπαδόπουλος, έξω ο Άντιτς

Μέσα ο Παπαδόπουλος, έξω ο Άντιτς
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία πάντως δε συμμετείχε ο Πέρο Άντιτς λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον οδήγησε ακόμα και στο νοσοκομείο

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό να προετοιμαστεί χωρίς έγνοιες για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (12/2, 5μ.μ.).

Ο Πέρο Άντιτς δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή, καθώς δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και μάλιστα βρέθηκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπεία.

Το πιθανότερο είναι να γυμναστεί το Σάββατο, αλλά σίγουρα την Κυριακή δεν θα βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής από την άλλη είδε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να προπονείται για μία ακόμα φορά κανονικά, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί την Κυριακή, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έμεινε εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα και θα πρέπει να επιστρέψει σταδιακά στην ενεργό δράση.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως περίπου 1700 εισιτήρια απομένουν για την κυριακάτικη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους "αιώνιους" στο ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ