ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα Γκετσεβίτσιους, έξω Πέρκινς που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό

Μέσα Γκετσεβίτσιους, έξω Πέρκινς που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα πάρει τη θέση του Ντορόν Πέρκινς στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αποχωρεί από τους "ερυθρόλευκους" ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να επαναφέρει στο ρόστερ των Πειραιωτών τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος πήρε τη θέση του Ντορόν Πέρκινς.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πάρει τη θέση του Λιθουανού πριν από δύο μήνες, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, στον βαθμό που οι άνθρωποι της ομάδας πίστευαν ότι μπορεί.

Έτσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε παράλληλα με την αλλαγή και στη λύση της συνεργασίας της με τον Πέρκινς, ο οποίος αποχωρεί από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επιστρέφει στο ρόστερ του Ολυμπιακοού για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λιθουανός θα πάρει τη θέση του Ντορόν Πέρκινς με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και αποχωρεί από την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ