ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ενδεκάδα στην Αμαλιάδα

Με ενδεκάδα στην Αμαλιάδα
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (29/03, 18:00) ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ταξιδεύει στην Ηλεία με 11 παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης διεκομίσθη σε νοσοκομείο.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό. Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ταλαιπωρήθηκε από πυρετό την Παρασκευή (27/03), όμως θα ταξιδέψει στην Ηλεία για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Ήλιδας (29/03, 18:00).

Παρ' όλα αυτά, η "ερυθρόλευκη" αποστολή δεν θα αναχωρήσει με 12 παίκτες. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Κατσίβελης μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ έχει τάσεις για εμετό και διάρροια.

Υπάρχει πιθανότητα, ωστόσο να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αμαλιάδα και να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο, μόνο, όμως, εάν ξεπεράσει το πρόβλημα, Κατά τ' άλλα, εκτός δράσης παραμένουν οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης ΤσαΪρέλης, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να αγωνιστούν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (03/04, 20:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ