ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Η ομάδα φέτος είναι πλήρης"

Μάντζαρης: "Η ομάδα φέτος είναι πλήρης"
INTIME SPORTS

Ο Μάντζαρης τόνισε πως η φετινή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, διαθέτοντας περισσότερο βάθος σε σχέση με πέρσι.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε επίσημα παιχνίδια. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δείχνει καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Είναι από την αρχή της προετοιμασίας της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού, την οποία και χαρακτήρισε ως την πιο πλήρη όσον αφορά το ρόστερ. "Έχει περισσότερο βάθος σε σχέση με πέρσι",όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι της πειραϊκής ΚΑΕ.

-Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον τραυματισμό σου και πλέον επέστρεψες στην αγωνιστική δράση. Μοιάζει σαν εφιάλτης πλέον;

"Μπορώ να την χαρακτηρίσω πλέον ως μία ανάμνηση. Έχω βέβαια κάποια κουσούρια, καθώς με ενοχλεί που και που όταν κουράζεται το γόνατο μου (είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού), αλλά το έχω ξεπεράσει πλήρως, είμαι 100% έτοιμος και νιώθω μέρα με την μέρα όλο και καλύτερα".

-Πριν δύο χρόνια σε αυτό το γήπεδο (στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πόλη το 2011) είχες κάνει ένα από τα καλύτερα σου παιχνίδια, ίσως την πρώτη σου μεγάλη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Την θυμάσαι;

"Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση ως βασικός στην πεντάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε να μαρκάρω τον Ντερόν Ουίλιαμς (ΝΒΑer) της Μπεσίκτας και ήταν το παιχνίδι που άρχισα να καθιερώνομαι σιγά-σιγά στην ομάδα. Είμαι μία ωραία ανάμνηση και βλέπω πως όπως και τότε, έτσι και φέτος, είναι μία νέα αρχή για εμένα".

-Ποιο θεωρείς ότι είναι το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή;

"Σίγουρα είμαστε σε καλό βαθμό. Ήρθαν και τα παιδιά από την Εθνική (Πρίντεζης, Σλούκας, Περπέρογλου) που προσπαθούν και εκείνοι να προσαρμοστούν γρήγορα με τους νέους παίκτες και ζητούμενο είναι να βρούμε την χημεία μας. Θα έρθει ο Μπίλις (Σπανούλης) τώρα από βδομάδα και τον περιμένουμε ώστε να μπει στην ομάδα, όπως και ο Μπέγκιτς από την Σλοβενία, και πιστεύω πως στο Διηπειρωτικό που θα είμαστε όλοι μαζί θα μπορούμε να προετοιμαστούμε τόσο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και για το ματς κόντρα στην Μάλαγα στην πρεμιέρα μας στην Euroleague".

-Πιστεύεις ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι ή όχι;

"Πιστεύω καταρχάς πως η φετινή ομάδα έχει περισσότερο βάθος σε σχέση με πέρσι. Σε όλες τις θέσεις είμαστε πλήρεις. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα, στις τρεις σεζόν που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τόσο σε σύγκριση με εκείνη του 2011, όσο και του 2012, να είναι τόσο πλήρης. Αυτό που μένει είναι να το δείξουμε και να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ