ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Mάντεψε ποιος" από τη σελίδα του Ολυμπιακού

"Mάντεψε ποιος" από τη σελίδα του Ολυμπιακού

Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο ζητάει από τον κόσμο να μαντέψει ποιος παίκτης είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει έναν διαγωνισμό διαφορετικό και ιδιαίτερα ευρηματικό, καθώς ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να μαντέψει ποιος παίκτης είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός αφορά τους τρεις νέοαποκτηθέντες παίκτες του Ολυμπιακού, τους Σέντρικ Σίμονς, Μπράιαν Ντάνστον και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο FACEBOOK (www.facebook.com/olympiacosbc) διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για τους φίλους της ομάδας με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Κάνοντας κλικ στην εξής διεύθυνση οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να βρουν σε ποιον από τους τρεις νέους Αμερικανούς παίχτες του Ολυμπιακού ανήκει η συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Δυο νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ πιστών αντιγράφων των τροπαίων της Ευρωλίγκας 2012 και 2013 που κατέκτησε ο Θρύλος μας σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο, προσφορά του Official Olympiacos B.C. Store.

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2013 και θα τελειώσει την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 και οι δυο νικητές θα κληρωθούν από τον εικονιζόμενο στη φωτογραφία στο Official Olympiacos BC Store".

"Mάντεψε ποιος" από τη σελίδα του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ