ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι"

Λο: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας δεν ήταν εύκολο και τόνισε πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ανεβάσει το βαθμό ετοιμότητας του στο 100%. Διαβάστε τι είπε επίσης ο Σερμαντίνι

Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο Έισι Λο αναφέρθηκε στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό.

Επίσης ξεκαθάρισε πως η Μπεσίκτας δυσκόλεψε την ομάδα του και ότι οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν για να βρεθούν σύντομα στο 100% των δυνατοτήτων τους.

"Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν μάλλον δύσκολο. Είχαμε δυσκολία να ολοκληρώσουμε τις προσπάθειες μας, αλλά στο τέλος ανταπεξήλθαμε και φτάσαμε στη νίκη", σχολίασε ο Λο και συμπλήρωσε:

"Αυτό το πράγμα, προσπαθούσαμε να δουλέψουμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις, για να φτάσουμε το 100%. Θα δούμε για το αν μπορούμε να κάνουμε το "3 στα 3" στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Από την πλευρά του, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι υποστήριξε: "Ξεκίνησα στον Παναθηναϊκό, αλλά από τότε άλλαξα τρεις ομάδες. Τα έφερε η ζωή και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό.

Έχω κάνει λίγες προπονήσεις προς το παρόν. Την Κυριακή θα παίξω τώρα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σπανούλης. Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει στην κορυφή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ