ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά σε Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ολιβερ Λαφαγιέτ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τον 30χρονο πόιντ γκαρντ.

Ηταν φανερό στη διάρκεια των Τελικών της Α1 πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ανάγκη έναν "κοντό" που θα σηκώσει λίγο από το βάρος που έπεσε στις πλάτες του Βασίλη Σπανούλη. Ηταν επίσης φανερό ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις των γκαρντ. Σε ποιον κατέληξαν; Φαίνεται πως ο εκλεκτός τους είναι ο Ολιβερ Λαφαγιέτ.

Ο 30χρονος Αμερικανός έπαιξε φέτος στη Βαλένθια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Παρτίζαν, τη Μακάμπι Ασντόντ, την Πρόκομ, την Εφές και τη Ζάλγκιρις (για δυο χρόνια). Με τη φανέλα των "νυχτερίδων" έφτασε κοντά στην πρόκριση στους Τελικούς της ACB, πριν αποκλειστεί στο πέμπτο ματς από τη Μπαρτσελόνα.

Σε 24 αγώνες του Eurocup είχε 8.9 πόντους με 43.1% στα δίποντα, 37.7% στα τρίποντα και 97.2% στις βολές, μαζί με 1.7 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 22:16 συμμετοχής.

Στην ACB και σε σύνολο 40 αγώνων κανονικής περιόδου και πλέι-οφ, είχε 7.9 πόντους με 40% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 82% στις βολές, μαζί με 2.1 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών. Κάπως έτσι θα επισημοποιηθεί η πρώτη κίνηση, ώστε ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ένα ρόστερ πιο ποιοτικό σε σχέση με αυτό της σεζόν που πέρασε και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ