ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στη γυναικεία ομάδα η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κοντά στη γυναικεία ομάδα η ΚΑΕ Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους από τη γιορτή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του νταμπλ την Παρασκευή (17/6) στο Λαγονήσι , παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και όλων των ανθρώπων του Ερασιτέχνη. Οι "ερυθρόλευκες" σήκωσαν το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, με τη Ζωή Δημητράκου να δίνει -μεταξύ άλλων- το "παρών" στην εκδήλωση.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Νίκος Λεπενιώτης (Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης) και Χρήστος Μπαφές (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), αφού ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσαν να παραβρεθούν λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών έχουν καταστήσει πάντως σαφές εδώ και καιρό πως βρίσκονται στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, δηλώνοντας πρόθυμοι να βοηθήσουν κάθε φορά με όποιον τρόπο μπορούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ