ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέσελ: "Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη σεζόν"

Κέσελ: "Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη σεζόν"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Κέσελ ξεκαθάρισε πως είτε φύγει, είτε μείνει στον Ολυμπιακό θα θυμάται για πάντα αυτή τη σεζόν. Διαβάστε τι είπε για τον Σπανούλη

Δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτή τη σεζόν που κατέκτησε δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό.

"Ήταν μία αξέχαστη σεζόν. Θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου και είμαι χαρούμενος που κατέκτησα όλους τους τίτλους με τον Ολυμπιακό", σχολίασε ο Κέσελ και συνέχισε:

"Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο, ενώ φέτος το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος και είτε φύγω είτε μείνω, θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη χρονιά.

Λίγοι περίμεναν πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια, ειδικά με αυτή τη νεανική ομάδα κι αφού δεν τα είχε πετύχει ο Ολυμπιακός άλλες χρονιές με πολύ δυνατές ομάδες.

Είχαμε έναν αληθινό ηγέτη και αρχηγό, τον Σπανούλη. Ίσως το μυστικό να ήταν ότι σε κάθε παιχνίδι ο καθένας έβαζε 5-10 πόντους. Σε κάθε περίπτωση, όταν σε μία περίοδο 20 ημερών κερδίζεις την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό τρεις φορές, μπορείς να αποκαλείσαι κορυφαία ομάδα. Είχαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά καταφέραμε να είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ