ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρτίερ Μάρτιν για αντι-Παπανικολάου

Oct 20, 2012; Milwaukee, WI, USA;  Washington Wizards forward Cartier Martin (20) during the game against the Milwaukee Bucks at the Bradley Center.  Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports
Καρτίερ Μάρτιν USA TODAY SPORTS

Ο Αμερικανός φόργουορντ Καρτίερ Μάρτιν είναι στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Ολυμπιακού για αντικαταστάτης του Παπανικολάου (videos)

Ο Καρτίερ Μάρτιν έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή στην λίστα των Πρωταθλητών Ευρώπης ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου στη θέση "3" με τους Πειραιώτες να κινούνται για την απόκτηση του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο "3" όσο και στο "2" και ξεχωρίζει κυρίως για την "εκτελεστική" του δεινότητα από την περιφέρεια, έχοντας εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Με τους Γουίζαρντς την σεζόν 2012-2013 μέτρησε 39.7% αγωνιζόμενος σε 41 ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτιμά πως ο Καρτίερ Μάρτιν έχει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να ταιριάξει με την χημεία της ομάδας.

Πέρα από ικανότατος σουτέρ κυρίως πίσω από τα 6.75 μέτρα, είναι και ένας παίκτης με αθλητικά προσόντα και βοηθά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ