ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Το μπάσκετ είναι η ζωή μου"

Ίβκοβιτς: "Το μπάσκετ είναι η ζωή μου"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως το μπάσκετ είναι η ζωή του, μίλησε για το χόμπι του με τα περιστέρια και σχολίασε πως αισιοδοξεί για συμμετοχή στο Final 4. Δείτε το video!

Για το χόμπι του που δεν είναι άλλο από την ενασχόληση του και την εκτροφή περιστεριών μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να θέσει επίσημα στόχους, για να μην φορτώσει με πίεση την ομάδα του.

"Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, σίγουρα. Το μπάσκετ είναι το 100% της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να λέω πως η δουλειά μου, προκαλεί στρες γιατί βρίσκεσαι υπό πίεση. Σίγουρα είναι μία δύσκολη δουλειά", σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Τα περιστέρια ή το ψάρεμα είναι ίσως τα καλύτερα χόμπι για να χαλαρώσει κανείς, αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο. Για πολλά χρόνια δεν ήμουν συνέχεια στην ίδια χώρα, αλλά είμαι χαρούμενος που έχω πολύ καλούς φίλους, που με βοηθάνε και προστατεύουν τα περιστέρια μου. Και κάποια μέρα θα είμαι πολύ χαρούμενος να επιστρέψω πίσω".

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός στοχεύει στην πρόκρισή του στο Final4 απάντησε με διπλωματικό τρόπο: "Δε μου αρέσει να θέτω επισήμως στόχους που θα φόρτωναν με πίεση την ομάδα μου. Μόνο για αυτό το λόγο δεν θα ήθελα να πω κάτι. Ωστόσο είμαι σε γενικές γραμμές πολύ αισιόδοξος".

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Γαλατάσαραϊ (1/03) την ερχόμενη Πέμπτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν πέντε διπλά εισιτήρια από το Sport24.gr σε συνεργασία με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ