ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ίβκοβιτς: "Θα πάρουμε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του πέμπτου τελικού παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του Γιώργου Σκινδήλια.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεση του.

" Πίσω από τον Ολυμπιακό υπάρχει μια σεζόν στην οποία δουλέψαμε πάρα πολύ και όπως είπα στην αρχή έτσι και τώρα που φτάσαμε στο τέλος, λέω ότι αυτή η σεζόν ήταν πολύ ευχάριστη για μένα", ανέφερε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όσον αφορά τον τελικό και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Έχουμε ιδιαίτερη εκτίμηση στον αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι καταφέρουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κάθε παιχνίδι ως τώρα ήταν διαφορετικό στο ρυθμό και στην απόδοση των παικτών. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο ομάδα από κάθε άλλη φορά κι αυτή η ομαδικότητα θα φέρει τη νίκη".

Μάντζαρης: "Έχει μείνει ένα παιχνίδι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: " Φτάσαμε στο τέλος κι αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι έχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο στόχο μας. Έχει μείνει ένα παιχνίδι, το πιο σημαντικό και οφείλουμε να δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά ξέρουμε και πώς να τις ξεπεράσουμε. Αρκεί να είμαστε έτοιμοι πνευματικά γιατί σωματικά νομίζω ότι είμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ