ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Παγκόσμιο ρεκόρ με Χάινς!"

Ίβκοβιτς: "Παγκόσμιο ρεκόρ με Χάινς!"
INTIME SPORTS

Στα επιθετικά ριμπάουντ και στην διαιτησία στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς

Στην διαιτησία στάθηκε κυρίως ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Όπως όλα τα ματς ήταν ένα πολύ δυνατό… Συγκλονιστικό. Είχαμε την συγκέντρωση και βάλαμε αρκετά εύκολα καλάθια.

Παρακολουθήστε στις 22:00 το Live Video Chat του Sport24.gr για τον 4ο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ και στείλτε ερωτήσεις και σχόλια στους Μ. Μίχαλο, Στ. Τριαντάφυλλο, Γ. Φιλέρη και στους καλεσμένους τους.

Από όσα ματς έχουμε παίξει φέτος, στο τρίτο δεκάλεπτο σήμερα αντέξαμε. Και στο πιο καλό μας δεκάλεπτο όλη τη σεζόν, στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάναμε πολλά λάθη.

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου", τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τεχνική ποινή που δέχθηκε: " Εγώ είπα στον κ. Μάνο ότι κάθε φορά που κλέβει κάποιος την μπάλα δίνουν ανάποδο σφύριγμα. Σωστά έφαγα τεχνική ποινή γιατί ήμουν τιμωρημένος, αλλά είναι ο κ. Μπήτης διαιτητής για έναν τέτοιο τελικό.

Σήμερα είχαμε διαφορετικά κριτήρια. Ο Χάινς έπαιξε για 15’ με 5 φάουλ. Αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ (σ.σ. προφανώς έκανε λάθος και εννοούσε 4 φάουλ). Όλοι οι ψηλοί μου μαζί έπαιξαν μόνο 35’. Αυτό τα λέει όλα".

Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου είπε… " Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία και με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι δύσκολο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δύσκολα είναι ματς όπως για παράδειγμα με τον Πανιώνιο".

Ρωτήθηκε και για ενδεχόμενη αλλαγή στην δωδεκάδα ενόψει του Σαββάτου και αν υπολογίζει τον Γλυνιαδάκη… " Αυτά θα τα σκεφτούμε… Είναι θέμα ταχύτητας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ