ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλυνιαδάκης: "Η ζώνη μας βοήθησε"

Γλυνιαδάκης: "Η ζώνη μας βοήθησε"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου αλλά και για την άμυνα ζώνης που έπαιξε η ομάδα του

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ήταν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ο οποίος πέτυχε 17 πόντους και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Είχε 6/7 δίποντα, πέτυχε 5/8 βολές, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και κέρδισε 6 φάουλ από τους αντιπάλους του σε 22 λεπτά συμμετοχής.

"Θέλουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και βασικός μας στόχος ήταν να παίξουμε ένα σετ παιχνίδι, αλλά και να ελέγξουμε τη δημιουργικότητα των Ξανθόπουλου-Κις.

Πιστεύω με τη ζώνη που παίξαμε τα καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη", υπογράμμισε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και συνέχισε:

Για το αν η εξαιρετική του εμφάνιση σημαίνει πως αποτελεί "εσωτερική" μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, χαμήλωσε το βλέμμα του, απαντώντας: "Μπορεί και να είμαι. Θα δείξει στην πορεία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ