ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Για τον Μπουρούση κουβέντα;"

"Για τον Μπουρούση κουβέντα;"

Τι λένε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο για τις δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ. Ξεκαθαρίζουν το νόημα των λεγομένων του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αναρωτιούνται για το αν τους εκφράζουν τα λόγια του Μπουρούση.

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ , ο οποίος πήρε θέση για τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για τους Μαδριλένους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να... πατώσουν στο Final-Four του Μιλάνου.

Ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ είπε τα εξής: " Έχω μια εγκάρδια σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Παρ' όλα αυτά, δεν γνωρίζω τι κίνητρο είχαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις! Μετά τον τελικό στο Λονδίνο, πλησίασα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κι έδωσα συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τον τζένεραλ μάνατζερ και την υπόλοιπη ομάδα.

Ακριβώς επειδή πιστεύω πως όταν χάνεις, οφείλεις να είσαι ευγενής. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του. Ο Ολυμπιακός είναι ένα ευγενές κλαμπ και το απέδειξε τα τελευταία δύο χρόνια, με την κατάκτηση της Euroleague.

Χάρη στους φιλάθλους μας και την ομάδα, καταφέραμε να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό''.

"Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για μπασκετικό σεβασμό"

Τι λένε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Χουάν Κάρλος Σάντσεθ; Οι Πειραιώτες τονίζουν πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν γνωρίζουν τον συγκεκριμένο κύριο και επισημαίνουν πως ουδέποτε έδωσε συγχαρητήρια ή μίλησε προσωπικά με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για μπασκετικό σεβασμό. Τονίζουν πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η οικογένεια Αγγελόπουλου, σέβονται τον σύλλογο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τονίζουν πως όταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε τα συγκεκριμένα σχόλια αναφερόταν μοναχά στον αντιπαθητικό τρόπο (κατά τον ίδιο) που παίζει μπάσκετ η συγκεκριμένη ομάδα. Με τα πολλά flopping προσπαθώντας να κερδίσουν την εύνοια των διαιτητών, το "ξύλο" σε κάθε φάση, αλλά και με τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες των παικτών.

Από το μεγάλο λιμάνι επισημαίνουν πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν είπε ποτέ πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισε δίκαια, ούτε και δήλωσε πως δεν άξιζε να περάσει στο Final-Four η ισπανική ομάδα. Τα σχόλια του είχαν να κάνουν καθαρά με τον τρόπο που παίζει μπάσκετ η Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, αναρωτιούνται για το τι έχει να πει ο Χουάν Κάρλος Σάντεσεθ για τις δηλώσεις του Έλληνα σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μίλησε με προκλητικά σχόλια λίγο μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα, λέγοντας μεταξύ άλλων "να μην πω τι άλλο δείξαμε...".

"Για τον Μπουρούση ούτε κουβέντα; "Εκτός και αν τους εκφράζει...", αναφέρουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ