ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (4/01, 21:45, NS3) την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ, με στόχο την πρώτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας με την Μπεσίκτας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (4/01, 21:45, NS3).

Οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο τους παιχνίδι στο "Top-16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ηττήθηκαν από την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Πλέον όλοι στο "στρατόπεδο" των Πειραιωτών έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ.

Οι Τούρκοι κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα στη χώρα τους και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έκαναν καλές εμφανίσεις και προκρίθηκαν ως τρίτοι στον τέταρτο όμιλο πίσω από τις Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο κόουτς της Μπεσίκτας, Ερμάν Κουντέρ τόνισε πώς " έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό και εμείς προετοιμαζόμαστε με πάθος. Οι αντίπαλοί μας έχασαν και αυτοί την περασμένη αγωνιστική και γι’ αυτό θα θέλουν την εντός έδρας νίκη απέναντί μας. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά και θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος προπονήθηκε με την ομάδα και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση απέναντι στην Μπεσίκτας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από την Κάχα Λαμποράλ πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τούρκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ