ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γέμισε ευχές για τον Σπανούλη το twitter

Γέμισε ευχές για τον Σπανούλη το twitter

Δείτε σε video τους Βασίλη Σπανούλη και Στράτο Περπέρογλου να σβήνουν τα κεράκια για τα γενέθλια τους! Ο προσωπικός του λογαριασμός του πρώτου στο twitter "κατακλύστηκε" από ευχές. Η ανάρτηση του Ολυμπιακού στο facebook και η διπλή τούρτα της Εθνικής!

Η 7η Αυγούστου είναι μια ξεχωριστή ημέρα τόσο για τον Βασίλη Σπανούλη όσο και για τον Στράτο Περπέρογλου. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού έχουν σήμερα γενέθλια με τον πρώτο να κλείνει τα 31 του χρόνια και τον δεύτερο τα 29.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο facebook και τους ευχήθηκε γράφοντας: ''Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους. Ο «V-Span» κλείνει τα 31 ενώ ο «Πέρπε» τα 29. Τους ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και να είναι γεμάτοι υγεία.''

Την ίδια στιγμή, το twitter έχει κατακλυστεί με ευχές για τον Σπανούλη. Και αυτό γιατί εδώ και λίγες ημέρες ο αρχηγός του Ολυμπιακού άνοιξε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ( @vassilis7spa).

Μέσω twitter ευχήθηκε και η Ελληνική Ομοσπονδία στους δύο διεθνείς, ανεβάζοντας φωτογραφία με την κοινή τούρτα τους! Λίγο αργότερα ανέβασε και άλλη μία φωτογραφία από την έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος δέχθηκε οικογενειακή επίσκεψη στο ξενοδοχείο της Εθνικής.

Δείτε το video που ετοίμασε η ΕΟΚ για τα γενέθλια των δύο διεθνών της εθνικής Ανδρών...

Δείτε ένα δείγμα των ευχών:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ