ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ίβκοβιτς

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ίβκοβιτς
INTIME SPORTS

Πλην των Σπανούλη, Παπαδόπουλου, Μάντζαρη ούτε ο Κεϊλίν Λούκας πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Κανονικά ο Βασιλόπουλος. Τι γίνεται με τις μεταγραφές...

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το πενθήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στους παίκτες του και έτσι άπαντες επέστρεψαν στο ΣΕΦ.

Όσοι μπορούσαν δηλαδή να προπονηθούν, καθώς πλην των τραυματιών Σπανούλη, Μάντζαρη και Παπαδόπουλου οι οποίοι αναμένονται σταδιακά με τον νέο χρόνο, δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και ο Κεϊλίν Λούκας.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα που υπέστη στο παιχνίδι με τη Νανσί. Ωστόσο, αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 4 Ιανουαρίου.

Το μοναδικό ευχάριστο πάντως ήταν η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και δεν αποκλείεται να βρίσκεται λίαν συντόμως στη 12άδα του Ολυμπιακού, με δεδομένο ότι υπάρχουν και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Οι έρευνες συνεχίζονται...

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάτι επίσημο και ο Ολυμπιακός να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να... χτυπήσει στη μεταγραφική αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει κι οι έρευνες.

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού αναζητά τον ή τους εκλεκτούς που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει την καλύτερη λύση. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν έχει ανάψει ακόμα το "πράσινο" φως για τον Μάρκο Γιάριτς, καθώς αν βρει κάποιον ικανότερο θα προτιμήσει εκείνον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ