ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γαλλικά" και ειρωνεία από Γιασικεβίτσιους σε Σφαιρόπουλο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε τον λόγο και τι είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Λιθουανία, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει πολλά νεύρα μετά το τέλος του αγώνα και να μιλάει σε έντονο ύφος στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο προπονητής της Ζάλγκιρις δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως ο Κώστας Παπανικολάου εκδήλωσε κανονικά την τελευταία επίθεση του αγώνα, παρότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει από ώρα τη νίκη. Έτσι, στη διάρκεια των χαιρετισμών με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο του μίλησε σε πολύ έντονο ύφος (στα λιθουανικά πάντως), εκφράζοντας -σε πρώτο χρόνο- τα νεύρα του.

Λίγα λεπτά μετά, στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο "Σάρας" παρουσιάστηκε ειρωνικός αφού -απαντώντας σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα- εξήγησε πως " πως να συμπεριφερθώ; Ήταν πολύ καλό, σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Έχει οκτώ νίκες και πιστεύουν ακόμη ότι στον αγώνα στο ΣΕΦ θα έχουμε ίδιο αριθμό νικών, κι ότι στο φινάλε θα είμαστε μπροστά με 12-14 πόντους. Γι αυτό έκανε επίθεση μάλλον. Φοβάται ο Ολυμπιακός ότι θα πέσει κάτω από εμάς στην κατάταξη. Αυτό δείχνει σεβασμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ