ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικά εν όψει για τον Ολυμπιακό

Φιλικά εν όψει για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Από τη Δευτέρα θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο παρκέ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το Final-4, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναζητά αντιπάλους για δύο δυνατά φιλικά

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε προς το παρών τις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος και πλέον στο μυαλό όλων βρίσκεται το Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Το τεχνικό τιμ των "ερυθρολεύκων" παρά το κυριακάτικο ρεπό που δόθηκε στην ομάδα, είχε αρκετή δουλειά να κάνει, καθώς σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί από εδώ και στο εξής το προπονητικό πρόγραμμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναζητά αντιπάλους, προκειμένου ο Ολυμπιακός να δώσει στο μεσοδιάστημα μέχρι τον ημιτελικό της 11ης Μαίου δύο φιλικά παιχνίδια.

Στόχος είναι η ομάδα να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να παραμείνει στην καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το ευχάριστο είναι ότι από τη Δευτέρα που η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι Λο, Άντιτς που απουσίασαν από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ