ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ευχαριστώ" Αγγελόπουλου σε Ομπράντοβιτς

"Ευχαριστώ" Αγγελόπουλου σε Ομπράντοβιτς
INTIME SPORTS

Διαβάστε τί ειπώθηκε σε τυχαία συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγο πριν από την αναχώρηση του τέως προπονητή του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "GOAL"

Η εφημερίδα "Goal" φιλοξενεί στο κυριακάτικο φύλλο της, δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Μια τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα μια από τις ομορφότερες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό. Από αυτές που βλέπουμε σπάνια και συνήθως επιβραβεύονται με το βραβείο Fair Play.

Μακριά από τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πλησίασε τον τέως προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλήτισμο σύμφωνα με δημοσιεύματα.

" Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι να έχεις υγεία και καλή τύχη", ήταν τα λόγια του επιχειρηματία προς τον "Ζοτς" λίγο πριν από την αναχώρηση του Σέρβου προπονητή από την Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ