ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι έζησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Τζόνσον-Όντομ

Έτσι έζησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Τζόνσον-Όντομ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρακολουθήστε μέσω της κάμερας της ΚΑΕ Ολυμπιακός το πως έζησε το ντεμπούτο του στην ομάδα του Πειραιά ο νέος Αμερικανός γκαρντ των ερυθρολεύκων, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Στο Sport24.gr σας καταγράψαμε τόσο τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Ολυμπιακού ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ , όσο και αυτά που θέλει από εκείνον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο νέος Αμερικανός γκαρντ των ερυθρολεύκων πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και η κάμερα των Πρωταθλητών Ελλάδας κατέγραψε τις στιγμές του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Το ντεμπούτο του σε αριθμούς, για πρώτο ματς, όντας μόλις λίγες μέρες στην ομάδα, χαρακτηρίζεται θετικό. Σε 16 λεπτά συμμετοχής, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους (2/6δ, 1/3τρ, 2/2β), μοίρασε 2 ασίστ, πήρε 2 ριμπάουντ, ενώ κέρδισε και 3 φάουλ από τον αντίπαλο, παίρνοντας πάνω του αποφάσεις και πρωτοβουλίες, λειτουργώντας με αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό θράσος. Ήταν δραστήριος όποτε είχε την μπάλα στα χέρια του και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στα τελειώματα του, θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερους πόντους.

Δείτε σε βίντεο τον Τζόνσον-Όντομ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ