ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμοι για μια μεγάλη "μάχη" στον Ολυμπιακό

Έτοιμοι για μια μεγάλη "μάχη" στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (19:00, LΙVE Blog από το Sport24.gr) με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή και οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανέτοιμοι για μία μεγάλη "μάχη", όπως δήλωσαν οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρελνιεκς.

Ο χρόνος για τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League (19:00, LΙVE Blog από το Sport24.gr) μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού κυλάει αντίστροφα και οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιες σημείωσαν τον υψηλό βαθμό της ετοιμότητας της ομάδας τους για το ματς που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό έμεινε "όρθιος", καθώς πήρε τη νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου του και οδήγησε την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι . "Ή θα νικούσαμε ή θα χάναμε τον τίτλο. Αυτές ήταν οι επιλογές μας. Έχουμε χαρακτήρα στα αποδυτήριά μας και πρέπει να τον δείξουμε για ακόμη μία φορά", ανέφερε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς είπε:

"Μείναμε ζωντανοί, συνεχίζουμε να παλεύουμε και μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο ματς".

Έτοιμοι για μια μεγάλη "μάχη" στον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε πως στον τέταρτο τελικό "ήμασταν επιθετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε τα σουτ, πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στον πέμπτο τελικό", ενώ δήλωσε επίσης πως "πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε εύστοχοι στα μακρινά σουτ και όταν το ματς δεν εξελίσσεται καλά για εμάς, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτά πρέπει να κάνουμε στον πέμπτο τελικό και να μην ανησυχούμε για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας".

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-2 στην σειρά , αλλά στον Πειραιά περιμένουν την... αντίδραση των αντιπάλων τους. "Ο Παναθηναϊκός στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς δεν έπαιξε καλά και θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και για εκείνους, οπότε θα είναι μία μεγάλη μάχη", παρατήρησε ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού και οι "ερυθρόλευκοι" είναι προετοιμασμένοι για έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

"Το πέμπτο παιχνίδι θα είναι δέκα φορές πιο δύσκολο (από το τέταρτο ματς της σειράς) . Το γνωρίζουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει πίστη στην ομάδα. Δεν πάμε εκεί για να χάσουμε. Δεν είναι αυτή είναι η νοοτροπία μας. Κρίνεται ένας τίτλος", ανέφερε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς πρόσθεσε πως "πρέπει να έχουμε πίστη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Όσο τρελή και αν είναι η ατμόσφαιρα και όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το πιστεύουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ