ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Σερμαντίνι

Έρχεται ο Σερμαντίνι

Την Πέμπτη (27/12) θα βρίσκεται στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γκιόργκι Σερμαντίνι. Προπονείται το Σάββατο (29/12) με τους νέους συμπαίκτες του.

Την Πέμπτη (27/12) θα έρθει στη χώρα μας ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των "ερυθρολεύκων" θα ταξιδέψει από το Ισραήλ, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Φυσικά, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα είναι καλά με την υγεία του, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι νέοι συμπαίκτες του θα βρίσκονται στη Βιτόρια για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ στην αυλαία του Top-16 της Euroleague.

O Σερμαντίνι θα πάρει μια πρώτη γεύση από τους "ερυθρόλευκους" του Γιώργου Μπαρτζώκα, παρακολουθώντας τον αγώνα από την τηλεόραση.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεπό την Παρασκευή και έτσι ο Σερμαντίνι θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του το Σάββατο (29/12) σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού για το 2012.

Ο Σερμαντίνι έπαιζε μέχρι πρότινος στη Μακάμπι. Προέρχεται από μια ικανοποιητική σεζόν πέρυσι με την Καντού, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες φίλαθλοι γνώρισαν τον Γεωργιανό από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ