ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εν αναμονή ο Σλούκας

Εν αναμονή ο Σλούκας
INTIME SPORTS

Πολύ καλό το κλίμα για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό. Προτεραιότητα του παίκτη η παραμονή του στους "ερυθρόλευκους".

Το τετραετές συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε φέτος, με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η προτεραιότητα του Έλληνα γκαρντ είναι ο Ολυμπιακός, καθώς με τη φανέλα των Πειραιωτών στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλά ματς.

Διαβάστε για τον... ήρωα του φάιναλ-φορ, Γιώργο Πρίντεζη...

Η πλευρά του παίκτη αναμένει το τηλεφώνημα από την διοίκηση, ώστε να συναντηθεί ο μάνατζερ του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτης Καπάζογλου με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια. Μία πρώτη κουβέντα είχε γίνει αμέσως μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, με κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Οι αποδοχές του Σλούκα τη φετινή σεζόν ανέρχονται στις 220.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση ανανέωσης, καθώς υπάρχει η διάθεση να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Έλληνας γκαρντ επιθυμεί μία τηρουμένης της εποχής αύξηση στο συμβόλαιο του, υπογράφοντας στη συνέχεια συμβόλαιο για τις επόμενες σεζόν με τον Ολυμπιακό. Για τον παίκτη, πάντως έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες κυρίως από την Ισπανία, όμως ξεκάθαρη προτεραιότητα του Σλούκα είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Η πλευρά του αθλητή πλέον περιμένει το ραντεβού με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων", το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ