ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός για Ντάνστον"

"Ολυμπιακός για Ντάνστον"
COPYRIGHT 2012 - VITO MASSAGLI, ALL RIGHTS RESERVED

Την περίπτωση του Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Βαρέζε φαίνεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα (videos).

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί αρκετούς παίκτες, με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, ώστε να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον φαίνεται ότι είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sportando.net".

Συγκεκριμένα το ιταλικό μέσο αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ρώτησαν για τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βαρέζε, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Ντάνστον είχε 14,2 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 2,1 κοψίματα σε 41 αναμετρήσεις με τον σύλλογο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Βαρέζε τη χρονιά που τελείωσε τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Ντάνστον αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά στις 30 Ιουνίου. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι ο Ντάνστον θα προσπαθήσει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μέσω της συμμετοχής του στο Summer League. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να αναζητήσει συμβόλαιο σε ομάδα Ευρωλίγκας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ