ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ουότερς για αντι-Χάκετ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ουότερς για αντι-Χάκετ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του πρώην γκαρντ του Άρη, Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Καντού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον (τραυματία) Ντάνιελ Χάκετ στο ερυθρόλευκο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν και οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου (28/9/1986) Αμερικανού γκαρντ, Ντομινίκ Ουότερς. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς πέρσι (2015-2016) αγωνίστηκε στον Άρη και νωρίτερα στον Κολοσσό Ρόδου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ντομινίκ Ουότερς, αφού άφησε την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Καντού, με την οποία έχει υψηλή απόδοση, μετρώντας 14,6 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ (1.85 ύψος), πέρα ότι διαθέτει ικανότητα και ευχέρεια σε σκορ και δημιουργία, έχει στα ατού του το γεγονός πως είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την Καντού, συζητώντας το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος δεν έχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης. Με τον Άρη στο EuroCup, την περασμένη σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ είχε μέσο όρο 10.9 πόντους, 48.8% ποσοστό στα τρίποντα (21/43) και 4.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ