ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Λοτζέσκι

Έφτασε στην Αθήνα ο Λοτζέσκι
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα έφτασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ματ Λοτζέσκι, έστω και με καθυστέρηση έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός πλέον των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αποτελεί κίνητρο η τρίτη διαδοχική Ευρωλίγκα.

" Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ανήκω σε ένα σπουδαίο κλαμπ και θα μπορώ πλέον να απολαύσω την ατμόσφαιρα του να αγωνίζεσαι στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω και εύχομαι να αποδείξω πως αξίζω να ανήκω εδώ.

Παίζει κάποιον ρόλο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες. Ειλικρινά, ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα και στους πρωταθλητές. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Τώρα, εύχομαι και με την παρουσία μου, να κάνουμε το three peat.

Ξέρω όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ μου στην Ευρωλίγκα, όμως ακούγεται σαν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία και είμαι πολύ αισιόδοξος πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της. Μου έχει μιλήσει ο Τόμας Βαν Ντε Σπίγκελ για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα", είπε ο Λοτζέσκι στην κάμερα του ΑΡΤ.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έχει βελγικό διαβατήριο αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του Βελγίου στο φετινό Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Έφτασε στην Αθήνα ο Λοτζέσκι
INTIME SPORTS
Έφτασε στην Αθήνα ο Λοτζέσκι
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ