ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε ο Τσαϊρέλης

Έφτασε ο Τσαϊρέλης
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα (17/2) το πρωί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο πρώην παίκτης της Τενερίφης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μέχρι το 2016.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η μεταγραφή του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον Ολυμπιακό, αφού ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έφτασε σήμερα (17/2) το πρωί στη χώρα μας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έλυσε τη συνεργασία του με την Τενερίφη το απόγευμα της Δευτερας (16/2) και εν συνεχεία μπήκε στο αεροπλάνο, με προορισμό τη χώρα μας.

Θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν. Η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών από τους "ερυθρόλευκους" και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το οσονούπω νέο μεταγραφικό απίκτηαμ των Πειραιωτών δήλωσε πως " είμαι έτοιμος για την πρόκληση και πιστεύω ότι η εμπειρία της Ισπανίας θα με βοηθήσει να ανταπεξέλθω στα δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ξέρω τα περισσότερα παιδιά και θεωρώ ότι θα προσαρμοστώ εύκολα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ