ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσκολεύει του Ράσιτς

Δυσκολεύει του Ράσιτς

Οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται ότι δεν δέχονται να παραχωρήσουν τον Νεμάνια Νέντοβιτς στην Λιέτουβος, με αποτέλεσμα να "κολλάει" η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Ράσιτς από τον Ολυμπιακό...

Όλα έδειχναν να έχουν δρομολογηθεί για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Ράσιτς από τον Ολυμπιακό, όμως όλοι φαίνεται ότι λογάριαζαν χωρίς τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν δεχτεί αρχικά να παραχωρήσουν τον Νεμάνια Νέντοβιτς στην Λιέτουβος Ρίτας και εκείνη με την σειρά να αφήσει ελεύθερο τον Ράσιτς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τους "ερυθρόλευκους", καθώς ο Νέντοβιτς είναι φθηνότερη λύση από τον Σέρβο γκαρντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας, όμως φαίνεται ότι... άλλαξε γνώμη, καθώς αρνήθηκε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, ώστε να ταξιδέψει στη Λιθουανία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Ράσιτς να συνεχίσει να είναι παίκτης των Λιθουανών, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Παρόλα αυτά, αναμένονται εξελίξεις επάνω στο θέμα.

Στο... κόλπο και ο Λο

Στο μυαλό των ιθυνόντων των Πειραιωτών παραμένει πάντα και ο Έισι Λο σε περίπτωση που δυσκολέψει η υπόθεση με τον Ράσιτς, καθώς ο Αμερικανός αποχώρησε από την Παρτίζαν, ενώ ακόμα δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Λο σε εννέα αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είχε σε 35 λεπτά χρόνου συμμετοχής 12,7 πόντους, μάζευε 2,1 ριμπάουντ, μοίραζε 3,4 ασίστ και έκανε 1,2 κλεψίματα. Το καλύτερο του παιχνίδι στην διοργάνωση το έκανε απέναντι στην Σαρλερουά, σημειώνοντας 26 πόντους.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόι Ντόρσι προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Πειραιώτες και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον κόουτς των "ερυθρολεύκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά τον Ντι Τζέι Εμπένγκα, ο οποίος ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, ο Βέλγος δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα "nieuwsblad.be": " Θα μπορούσα να υπογράψω στον Ολυμπιακό ή στην Κίνα, αλλά δεν το έκανα. Αυτό που θέλω είναι να προσπαθήσω να αγωνιστώ ξανά στο NBA".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ