ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για ΚΕΔ!

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για ΚΕΔ!
INTIME SPORTS

Δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη στάση της ΚΕΔ να μην ενημερώσει τις ομάδες ότι οι Πιλοϊδης, Κορομηλάς θα μεταβούν στο Μόναχο για σεμινάριο, με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν από την κλήρωση του πέμπτου τελικού.

Οι Τάσος Πηλοϊδης, Ηλίας Κορομηλάς και Χαράλαμπος Καρακατσούνης δεν θα μπουν στην κλήρωση για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στους "ερυθρόλευκους" μόνο δυσαρεστημένοι είναι από αυτή την εξέλιξη, καθώς όπως αναφέρουν η ΚΕΔ δεν είχε ενημερώσει τις ομάδες για την απουσία των διαιτητών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στο Μόναχο για το σεμινάριο της FIBA.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι κυρίως οι Τάσος Πηλοϊδης, Ηλίας Κορομηλάς, με την εμπειρία που διαθέτουν θα έπρεπε να βρίσκονται στην κλήρωση για την αναμέτρηση του ΣΕΦ, όπου κρίνεται και το πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν στους "ερυθρόλευκους", κάτι τέτοιο αποτελεί σκάνδαλο και αλλοίωση πρωταθλήματος, προσθέτοντας πώς η έλλειψη ενημέρωσης αποτελεί δείγμα για τον τρόπο που λειτουργεί η ΚΕΔ. Επίσης, όπως τονίζει στον Ολυμπιακό έχουν ζητήσει από την ΚΕΔ ενημέρωση για όλα τα θέματα και τις διαδικασίες, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ