ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαφορά με τον Πρίντεζη

Διαφορά με τον Πρίντεζη
INTIME SPORTS

Το θέμα της παραμονής του Γιώργου Πρίντεζη είναι αυτό που "καίει" αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό. Για να μείνει, ωστόσο, ο παίκτης θα πρέπει να γεφυρωθεί το χάσμα στο οικονομικό.

Σύμφωνα με το "Φως" οι Πειραιώτες προσφέρουν στον διεθνή φόργουορντ 2.1 εκατομμύρια ευρώ για 2+1 χρόνια, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης συζητά για αυτά τα χρήματα για 2ετές συμβόλαιο!

Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, έστω κι αν θα πρέπει να θεωρείται εξίσου σημαντική η επιθυμία και των δύο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Άλλωστε το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης, που έχει εκφράσει πολλές φορές το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει για την ομάδα, επέστρεψε μετά την "καταστροφική" τελευταία του χρονιά στην Ουνικάχα Μάλαγα και υπέγραψε ένα πολύ μικρό συμβόλαιο, καθώς έτρεχε ακόμη αυτό με την ισπανική ομάδα.

Φέτος, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει: αφενός γιατί δεν υπάρχει Μάλαγα κι αφετέρου επειδή ο ίδιος έχει εκτινάξει τις μετοχές του μετά την περσινή εκπληκτική του χρονιά.

Σε ότι αφορά τα άλλα μέτωπα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ως τις 15 Ιουλίου για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τους παίκτες που έχουν +1 χρόνο συμβόλαιο (Κέσελι, Γκετσεβίτσιους, Άντιτς), ενώ θα πρέπει εξίσου σύντομα να κινηθούν για τη παραμονή των Ντόρσι και Λο, καθώς το να συνεχίσουν οι δύο Αμερικανοί την καριέρα τους στο λιμάνι είναι από τις προτεραιότητες της διοίκησης.

Τέλος δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο κεφάλαιο "προπονητής". Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει το φαβορί για την κατάληψη της θέσης, την ώρα που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τον Κρις Φλέμινγκ, όσο και τον Ισπανό Σίτο Αλόνσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ