ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση από Ολυμπιακό σε Μάνο Παπαδόπουλο

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για όσα έγιναν το μεσημέρι (15/6) στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, αλλά και την τοποθέτηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Για μια ακόμη φορά, η διαδικασία από την οποία προέκυψαν οι διαιτητές για ντέρμπι συνοδεύτηκε από ένταση. Ο Ολυμπιακός έδωσε το "παρών" στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ, με τον Γιώργο Σκινδήλια να κάνει εξ αρχής λόγο για σκάνδαλο αναφορικά με τον ορισμό των τριών γκρίζων (Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος) για το παιχνίδι της Κυριακής (17/6) στο ΟΑΚΑ.

Πέραν του αντιπροέδρου , για το θέμα τοποθετήθηκε κι η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξηγώντας πως είναι " σκάνδαλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ' όλους", ενώ αναφορικά με όσα υποστήριξε μετά το τέλος της διαδικασίας ο Μάνος Παπαδόπουλος , η απάντηση από την πλευρά του Ολυμπιακού αφορούσε στο εξής:

" Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά. Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ