ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντιτς: "Έξτρα δύναμη ο Πανιώνιος στην έδρα του"

Άντιτς: "Έξτρα δύναμη ο Πανιώνιος στην έδρα του"
INTIME SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (Τετάρτη, 4/01, 19:00, ΝΕΤ), χαρακτηρίζοντας δύσκολη την αποστολή των "ερυθρολεύκων". Διαβάστε τι δήλωσε και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (Τετάρτη, 4/01, 19:00, ΝΕΤ) σε μία επικίνδυνη έξοδο για το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τον εξαιρετικό φέτος Πανιώνιο, λέγοντας αρχικά: " Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονται καλύτεροι, ενώ έχουν και πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης".

Διαβάστε το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Γιώργο Πρίντεζη και τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού...

Στη συνέχεια ο Σκοπιανός δήλωσε: " Ειδικότερα μέσα στην έδρα τους που είναι ιδιαίτερα δύσκολο γήπεδο, παίρνουν έξτρα δύναμη. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι από το ξεκίνημα δείχνοντας ότι έχουμε αφήσει πίσω μας το ρεπό. Το γεγονός ότι βγήκαμε εκτός αγωνιστικού ρυθμού με το ρεπό και τις γιορτές είναι ένα στοιχείο, το οποίο όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάσει".

Αγγέλου: "Παίζει δυνατά ο Πανιώνιος"

Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: " Μετά το τέλος της Ευρωλίγκα και το ρεπό στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάμε τον κύκλο των δυο αυτών εβδομάδων που περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια για την Α1, αρχής γενομένης με τον Πανιώνιο, μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ δυνατά κι έχοντας τρία πολύ ουσιαστικά χαρακτηριστικά.

Είναι πρώτη στη λίγκα στα φάουλ που κάνει, πρώτη σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και τρίτη στις ασίστ. Τα τρία αυτά στοιχεία από μόνα τους δείχνουν και το δρόμο της δικής μας συγκέντρωσης, τακτικής και αγωνιστικότητας γι’ αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ