ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντιτς: "Δείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Ντόρσεϊ"

Άντιτς: "Δείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Ντόρσεϊ"
INTIME SPORTS

Δείτε σε video τον Πέρο Άντιτς να μιλάει για την αποχώρηση του Τζόι Ντόρσεϊ και τον Τζος Πάουελ να αναφέρεται στο παιχνίδι-κλειδί για την πορεία του Ολυμπιακού με την Κίμκι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε την Μεγάλη Παρασκευή με το δεύτερο video της σειράς Road to London...

Δείτε τους Πέρο Άντιτς και Τζος Πάουελ να μιλούν αποκλειστικά στο επίσημο web tv του Ολυμπιακού για την πορεία της ομάδας προς το Λονδίνο.

"Δείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Ντόρσεϊ. Και δεν ήταν σωστό από την πλευρά του, ανεξάρτητα γιατί έφυγε, για τους δικούς του λόγους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι σωστό να μιλήσει για την ομάδα", τόνισε ο Πέρο Άντιτς και συνέχισε:

"Η ομάδα έδειξε ότι είναι ομάδα η οποία παλεύει, ότι πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί, με καλή χημεία μπορούμε να πετύχουμε και να πάμε ξανά στο φάιναλ φορ χωρίς αυτόν. Άρα ήταν κακή απόφαση γι' αυτόν, να αφήσει την ομάδα.

Ο Τζος Πάουελ από την πλευρά του τόνισε: "Νομίζω ότι το παιχνίδι με την Χίμκι ήταν σημαντικό για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα που είχαν την πλάτη τους στον τοίχο και μία ευκαιρία για να μη γυρίσουν σπίτι. Αισθάνομαι ότι σ' αυτό το παιχνίδι αποδείξαμε το είδος της ομάδας που είμαστε και τη μαχητικότητα που έχουμε. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου ήταν το παιχνίδι κλειδί για το φάιναλ φορ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ