ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανέωσε ο Λο

Ανανέωσε ο Λο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έισι Λο. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Έισι Λο από την στιγμή που ενσωματώθηκε την περασμένη σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού πρόσφερε πολύτιμες λύσεις στους "ερυθρόλευκους" και πραγματοποίησε πολύ καλά παιχνίδια με τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός ήταν ένας από τους παίκτες που η ΚΑΕ ήθελε να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία κι αυτό έγινε τελικά, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του Λο στον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας για ακόμα έναν χρόνο. Ο Λο την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα είχε 5,5 πόντους και 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.

Να προσθέσουμε ότι στο συμβόλαιο του Έισι Λο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρίσει από τον Ολυμπιακό μέχρι τις 25 Ιουλίου αν βρει ομάδα από το ΝΒΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός θα αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και τη σεζόν 2012-13.

Ο 27άχρονος γκαρντ από το Τέξας βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Λο είχε 5.5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ