ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Σερμαντίνι ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σερμαντίνι ο Ολυμπιακός
Ο Σερμαντίνι προσπαθεί να καρφώσει INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γεωργιανός σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο διεθνής Γεωργιανός σέντερ θα είναι παίκτης της ομάδας μας ως το τέλος της σεζόν".

Ο Σερμαντίνι γεννήθηκε το 1989 και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Ολίμπια Λουμπλιάνας, Καντού, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα (2008-09), το πρωτάθλημα Ελλάδας (2008-09, 2009-10) και από ένα Κύπελλο σε Ελλάδα και Σλοβενία.

Την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Καντού, σημειώνοντας 10,9 πόντους ανά αναμέτρηση. Οι εμφανίσεις του ήταν και το διαβατήριο του για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τον Ντέιβιντ Μπλατ, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ