ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αν ήταν ελεύθερος ο Ντέιβις, θα ερχόταν στον Ολυμπιακό"

"Αν ήταν ελεύθερος ο Ντέιβις, θα ερχόταν στον Ολυμπιακό"

Ο μάνατζερ του Πολ Ντέιβις στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε πως το μεγάλο πρόβλημα στο φλερτ του με τον Ολυμπιακό είναι οι μεγάλες απαιτήσεις της Κίμκι, αφού ο παίκτης θέλει να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Πολ Ντέιβις είναι δεδομένο. Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ της Χίμκι αρέσει αρκετά στον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς εκτιμά πως έχει τα στοιχεία για το "5άρι" που επιθυμεί να πλαισιώσει την ερυθρόλευκη φροντ-λάιν.

Ένας "ψηλός" με έφεση και ικανότητα στην επίθεση, εξαιρετικός στο να τελειώνει φάσεις τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και από μέση απόσταση. Το γεγονός, όμως, πως έχει για (πρώτο) ατζέντη τον Ράντο Φιλίποβιτς, ο οποίος έχει και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (με την υπόθεση να παίρνει απρόσμενη εξέλιξη) έχει κάνει τους ανθρώπους των Πειραιωτών συγκρατημένους στο επίμαχο θέμα, με αποτέλεσμα να έχουν "παγώσει" το ενδιαφέρον τους.

Ο Νίκος Σπανός είναι ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πολ Ντέιβις στην χώρα μας και και το RedPlanet.gr επικοινώνησε μαζί του, ξεκαθαρίζοντας μας για το τι ακριβώς ισχύει στο θέμα με τον Αμερικανό σέντερ: "Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πολ Ντέιβις. Έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, αλλά ο παίκτης ανήκει στην Χίμκι. Το πρόβλημα είναι ότι οι Ρώσοι έχουν συμβόλαιο με τον αθλητή και για να τον παραχωρήσουν ζητούν ένα αρκετά μεγάλο ποσό".

Τον ρωτήσαμε αν ισχύει το ότι ζητάει 1.000.000 ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει η Χίμκι και ο Νίκος Σπανός μας απάντησε τα εξής: "Όχι ακριβώς, αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Είναι αλήθεια όμως πως το ποσό είναι αρκετά μεγάλο και ο Ολυμπιακός δεν έχει την διάθεση να δώσει τόσα πολλά λεφτά για την μεταγραφή του Ντέιβις".

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή και ο Πολ Ντέιβις να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά και για το αν ισχύει η φημολογία περί προφορικής συμφωνίας με τον παίκτη (κάτι που από την πειραϊκή ΚΑΕ το έχουν διαψεύσει), ο ατζέντης του Αμερικανού σέντερ μας είπε πως: "Όχι, δεν υπάρχει κάποια προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Από την στιγμή που ο Ντέιβις ανήκει στην Χίμκι, δεν έχει και τόσο σημασία το να τα "βρει" η όποια ενδιαφέρουσα ομάδα με τον παίκτη.

Οι Ρώσοι έχουν συμβόλαιο μαζί του, ο παίκτης τους ανήκει και ζητούν αρκετά χρήματα. Πάντως, ναι, σαφώς και θα τον ενδιέφερε τον Ντέιβις η προοπτική στο να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αν ήταν ελεύθερος μπορώ να πω με σιγουριά πως θα είχε ήδη έρθει στον Ολυμπιακό. Όμως, δεν είναι ελεύθερος, ανήκει στην Χίμκι και έχει υψηλές απαιτήσεις ώστε να τον παραχωρήσει".

Πηγή: RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ